dimecres, 11 de març del 2009

Creacions del curset de Complements de feltre amb agulla


La meva afició al feltre va començar gràcies al curset d'introducció que em va donar la Luisa Navarro. Com em va agradar, vaig seguir profunditzant en el tema.

He fet un curset al Centre Cívic Cotxeres de Borrell amb la mestra Annette Kais de la tècnica del feltre amb agulla i ara estic fent un altre amb la tècnica amb aigua i sabó. I... crec que seguiré ampliant, ja que m'agrada molt!!

Aquí us ensenyo alguna de les creacions realitzades al curs amb agulla, al Flickr en penjaré alguna més!!

dijous, 5 de març del 2009

Què és el fimo?¿

Abans de mostrar-vos algunes de les meves creacions en fimo us explicaré que és i com s'elabora.

Per començar dir-vos que FIMO és una marca com pot ser Sculpey, Kato... del grup de les "arcillas poliméricas". És com un tipus de plastilina que endureix en entrar en contacte amb la calor del forn (130º) per acció de les partícules que conté. Existeixen al mercat diferents marques, com les abans anomenades, trobant diferents colors i tamanys.

La podem coure al mateix forn de casa nostra o bé en petits forns elèctrics. No ens hem de preocupar per la seva toxicitat, però si em de tenir en compte en no excedir de la temperatura (130º) i del temps de cocció (20 minuts).

El fimo ens permet crear coses molt variades tant peces de bisuteria així com petites miniatures, recordeu les casetes de nines amb tots els seus detalls...?

Aquí podeu veure que és molt fàcil de modelar!