diumenge, 19 d’agost del 2012

Projectes ganxet 2

També tinc començat dos projectes més.
 Per una banda estic fent un mega granny square gran per fer una coixinera.Això dels grannys els vaig aprendre just fa un any a Navarra mitjançant les estones mortes del nostre viatge i gràcies als vídeos de youtube, que moltes vegades t'ensenyen molt. Ara falta acabar d'unir un amb l'altre, per això demanaré ajuda a la meva àvia!


Doncs mireu...

Granny petit d'una banda coixinera
Granny petit de l'altre banda

Una banda quasi enllestida i inici de l'altre
Les dues bandes quasi enllestides
Detall i acabament de les dues en rosa

També vaig aprendre a fer la botiga IFIL de Barcelona una bossa de ganxet. Els dijous fan cursos gratuïts de ganxet, t'ensenyen un projecte i a canvi els hi compres la llana que necessites per aquest. Està molt bé!
El cul és teixir en espiral i la resta del bolso és anar fent en circular dos punts alts, dues candenetes, si saps fer grannys no et costa gens. Ara em queda fer la nansa i idear un sistema de tancament.

Detall del cul del bolso

Detall del cos

Creixement, ara només li queda la nansa


Detall del cos



Projectes de ganxet 1


Uff! Feia deies que no publicava res, ja us vaig dir a la darrera entrada que amb això del casament hem estat fent moltes coses però que encara no podem mostrar!!

Ja només queden 20 dies i l'emoció ja està fent bots!!

 Bé us ensenyo projectes de ganxet que tinc entre mans... Per una banda fa uns mesos vaig descobrir a la Creativa Mertxesites la tècnica del trapilho i vaig fer amb bobines de Sacocharte un bolso, que ja us he mostrat en darreres entrades i unes cistelles. Un dia vaig engrescar-me a fer una comanda directament a Sacocharte i la veritat és que van ser molt ràpids! I mireu tot el que vaig comprar!! Amb aquest material us vull ensenyar la catifa que tinc començada però que ara mateix la tinc aparcada per altres feines...

Cistelleta ganxet XXL amb la Nica

Podreu veure el pasi de fotos del procés de la catifa, fins on tinc feta!

Detall de la comanda
Comanda acabada d'obrir