diumenge, 24 de febrer del 2013

Làmpara de ganxet XXL // Lámpara de ganchillo XXL

Després de la fira de París també vaig anar al cap de setmana següent,  al Saló Creativa que organitzaven a la Farga de l'Hospitalet i que des de fa uns anys no em perdo mai!! Allà vaig veure moltes coses boniques. Al arribar a l'estand de Trap-art i Nido de Abeja em vaig aturar i vaig dir-me... jo vull fer una làmpara com aquesta!!! I tot i que ja havien començat el taller, em van deixar apuntar-me!! La mestra, la Laura, propietària de la botiga Nido de Abeja ens va ensenyar els punts, ens va donar el patró i en dues hores i mitja la làmpara ja la teníem feta!!

Tras la feria de París también fui el fin de semana siguiente, al Salón Creativa que organizaban en la Farga de L'Hospitalet y que desde hace unos años no me pierdo nunca! Allí vi muchas cosas bonitas. Al llegar al stand de Trap-art y Nido de Abeja me detuve y me dije ... yo quiero hacer una lámpara como esta! Y aunque ya habían comenzado el taller, me dejaron apuntarme! La maestra, Laura, propietaria de la tienda Nido de Abeja nos enseñó los puntos, nos dio el patrón y en dos horas y media la lámpara ya la teníamos hecha!




M'encanta l'efecte que queda al sostre quan l'encenc// Me gusta mucho el efecto del techo cuando la enciendo



Què satisfactori és fer una cosa  per tu mateix!!

 


Us aconsello visitar aquesta botiga tan bonica al barri de Gràcia, d'allà ma germana em va regalar també per reis aquest ganxet tan xulo de 20mm, de Crochetismos de Glòria Fontseca! A Nido de Abeja fan tallers de tot tipus, venen material molt xuli, la Laura és una noia molt maca.

Os aconsejo visitar esta tienda tan bonita en el barrio de Gracia, de allí mi hermana me regaló también por reyes este ganchillo tan chulo de 20mm, de Crochetismos de Gloria Fontseca! En Nido de Abeja realizan talleres de todo tipo, vienen material muy chuli, Laura es una chica muy bonita.

dissabte, 16 de febrer del 2013

Créations & Savoir-faire Marie Claire idees 21/25 novembre 2012 - Paris part 2 PHOTOS

Per què una imatge val més que mil paraules...
  
Por que una imagen vale más que mil palabras...












També vam poder veure una mica de París, mon amour!!



dimarts, 12 de febrer del 2013

Créations & Savoir-faire Marie Claire idees 21/25 novembre 2012 - Paris part 1


El cap de setmana del 23 al 25 de novembre, la meva amiga Aida i jo vam anar a Paris amb l'objectiu de veure una fira que feia anys desitjàvem anar-hi i que tantes vegades havíem vist anunciada a la revista Marie Claire. A l'estiu ens vam decidir, vam mirar bitllets i cap a Paris vam anar!



El fin de semana del 23 al 25 de noviembre, mi amiga Aida y yo fuimos a París con el objetivo de ver una feria que hacía años deseábamos ir y que tantas veces habíamos visto anunciada en la revista Marie Claire. En verano nos decidimos, miramos billetes y hacia Paris fuimos!

La veritat és que va ser una visita curta però intensa. De Paris poc vam poder veure, la Tour Eiffel, Notre Dame, Sacré Coeur, però el més interessant va ser dissabte!!

La verdad es que fue una visita corta pero intensa. De Paris poco pudimos ver, la Tour Eiffel, Notre Dame, Sacré Coeur, pero lo más interesante fue el sábado!

Vam estar tot el dia al pavelló de fires non stop i dinant ràpid i corrents un entrepà per què tinguéssim temps a veure-ho tot! La veritat és que per les amants de les manualitats un cop a la vida és recomanable anar-hi! Seria com el Saló Creativa de la Farga però hi han moltiiiiisiiiiimes més parades de cada tema, en un dia és difícil veure-la amb detall i també comprar, però nosaltres ho vam aconseguir.

Estuvimos todo el día en el pabellón de ferias non stop y comiendo rápido y corriendo un bocadillo para que tuviéramos tiempo a verlo todo! La verdad es que por las amantes de las manualidades una vez en la vida es recomendable ir! Sería como el Salón Creativa de la Farga pero hay muchiiiiisiiiiiimas más paradas de cada tema, en un día es difícil verla con detalle y también comprar, pero nosotros lo conseguimos.

Hi vam trobar molt d'scrap, botigues de patchwork (feien virgueries amb les teles, i unes teles precioses), de llanes, trapilho, bijutería... tècniques de decoració.

Nos encontramos mucho scrap, tiendas de patchwork (hacían virguerías con las telas, y unas telas preciosas), de lanas, trapilho, bisutería ... técnicas de decoración.

Hi havien les botigues o empreses que et venien els productes i una part molt interessant, exposicions dels diferents venedors on hi trobaves tot un passadís amb ambientacions de Nadal i de diferents temes fetes pels diferents expositors, a mi aquesta part em va fascinar. Es deia Expo Léa Stansal Boîtes à histoires. 

Habían las tiendas o empresas que te vendían los productos y una parte muy interesante, exposiciones de los diferentes vendedores donde encontrabas todo un pasillo con ambientaciones de Navidad y de diferentes temas hechas por los diferentes expositores, a mí esa parte me fascinó. Se decía Expo Léa Stansal Boîtes à histoires.

També hi havia una exposició de feltre que era una autèntica maravella, Expo Le Noël feutré de Feutre Art Textile.

También había una exposición de fieltro que era una auténtica maravilla, Expo Le Noël feutré de Feutre Arte Textile.