dijous, 14 de maig del 2009

Mòbil per un nadó preciós, per tu Pau!!!



Des de que em vaig assabentar que l'Eva i en Jaume esperàven un bebé vaig estar pensant quina creació podia fer... en saber que era un nen el meu cap va començar a pensar... Finalment se'm va ocòrrer la idea, després de molt buscar idees per internet (la meva gran font d'inspiració), vaig pensar en el mòbil.


Quan vaig veure els dibuixets que tenia el seu moisés ja em vaig acabar de decidir!! Un mòbil amb una girafa, un lleó i un elefant!!

Em va costar bastant posar-me a crear, per què necessitava pensar molt bé com fer-ho. Em vaig començar a llençar a crear amb la girafa!! I la veritat és que vaig quedar molt satisfeta del seu resultat.


Un dia per internet vaig veure que hi havia un llibre japo que t'explicava pas per pas la realització d'aquestes figures i gràcies a en Jordi el vam comprar per Ebay!! Em va produïr una gran alegría rebre'l, és una autèntica passada... aquests japonesos fan marevelles!!


I seguidament vaig fer l'elefantet i el lleó!! I aquí els teniu.


Cal dir que també vaig comptar amb l'ajuda i col·laboració d'en Josep, el pare d'en Jordi, que em va fer les fustetes, que van quedar molt xules!!

Aquí ho teniu!! Als pares i a en Pau els hi va agradar molt! :-)






6 comentaris:

  1. És molt xulo!!!!
    A casa ja ens hem repartit quin animaló ens agrada més... a la mami la girafa, al papi l'elefantet i a mi el lleó!!!!!

    ResponElimina
  2. ooohhhhhhhhhhh!!! què bonic!!!és molt xulo!! el que més m'agrada és el teu entusiasme!!!
    Enhorabona per aquestes creacions tan xules!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies anònim!!! Per cert... qui ets??

    ResponElimina
  4. Quines aquest llibre, és que m'agradaria fer alguna cosa així semblant pel meu nen!!!! Gràcies

    ResponElimina
  5. Hola Judit!

    Uff se'm va passar contestar-te... Mil disculpes... És que ara que he donat una nova cara al blog ho he vist... em fa vergonya i tot!
    Bé diuen que més val tard que mai.. Mira el llibre el vaig comprar per Ebay i exactament el nom no te'l puc dir per què està en japonès. Ja penjaré una foto per què el puguis veure!

    ResponElimina