dimarts, 21 de juliol de 2009

Estiu estiuet

Ara que ja estic de vacances tindré més temps per publicacions i per fer noves creacions! La veritat és que aquest curs ha estat molt productiu, he fet una bona colla de cursos i he après moltes coses interessants per posar en pràctica.


Vaig apuntar-me al 1er trimestre al Centre Cívic El Sortidor a un curs de Fimo i també al Centre Cívic Cotxeres de Borrell a un curs de Feltre amb agulla, on vaig aprendre moltes coses fent servir la tècnica de l'agulla. Al segon trimestre vaig apuntar-me a feltre, una altre vegada al mateix centre cívic, aquest cop amb la tècnica de feltre mullat amb aigua i sabó. Com que em va sàpiguer a poc el vaig continuar al tercer trimestre però aquest cop en un altre centre cívic, al Vil·la Florida i allà disposàvem d'un espai molt gran i vam poder fer coses molt guais!


I també em vaig apuntar a 4 sessions dels tallers que ofereix la botiga U3U per aprendre a decorar una caixa molt especial per mí, que ens va regalar la meva àvia a cada neta. Us sorprendeu de com era i de com ha quedat!! Jo mateixa m'hi he quedat!!Em posaré a fer fotos de les creacions dels cursos per què veieu quines coses més guais!Per ara us deixo fotos dels cursos...


Curset de Fimo al Centre Cívic El Sortidor La Mari Carmen i jo

Curset de feltre amb agulla Centre Cívic Cotxeres de Borrell

Curset de feltre amb aigua i sabó Centre Cívic Cotxeres de Borrell, treballant en un bolso


Curset de feltre amb aigua i sabó al Centre Cívic Vil·la Florida. Aquí estic treballant una

pulsera molt acolorida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada