dimecres, 29 de setembre de 2010

NICARAGUA NICARAGÜITA

Durant el mes de juliol i agost he estat a Nicaragua, així que el Talleret ha estat totalment de vacances. He estat col·laborant en un projecte de la ONG Casas de la Esperanza en projectes educatius. I posteriorment he estat viatjant pel país.

La veritat és que ha estat una experiència magnífica, Nicaragua és un país pobre però molt ric en paisatges, en cultura, en les seves gents... S'hi respira un ambient lluny de l'estress i consumisme que vivim en el nostre món globalitzat. Tot està molt més endarrerit al que estem acostumats aquí però la gent és feliç i viu amb molt alegría, sempre tenen un somriure a la boca i t'ajuden sempre.

Si voleu fer un cop d'ull a l'experiència podeu entrar al bloc... Diari d'un Somni que el vam començar a escriure la Raquel i jo durant la nostra experiència, http://nicaraguadiaridelnostresomni.blogspot.com/ .

També vull destacar la qualitat de l'artesania al país, són uns autèntics artistes pel que fa a temes d'artesania. Vaig disfrutar molt visitant el mercat de Masaya, especialitzat en l'artesania. Aquí us deixo algunes fotos... I de les llavors que vaig adquirir...

Quan vam estar a les Illes de Corn Island i mé concretament a la Little Corn Island vam conèixer un noi que realitzava artesanía amb el coco, em va deixar fer-li una foto... I aquí veieu les precioses arrecades que em vaig comprar!

Petonets i fins aviat!Llavors adquirides: malinche, guanacaste, frijol blanco, ojo de buey, jaboncillo
Quadre preciós que vaig comprar del pintor Edward, imatge d'un cafetal
Mocadors, moneders, cotxets de fusta, els campesins típics... preciosiositats!
Camins de taula, individuals, monederets...Noi que treballava al Little Corn Island arrecades amb coco, artesanal 100%
Aquí em teniu amb les meves arrecades de coco, precioses!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada