dissabte, 1 de gener de 2011

GRÀCIES A TOTESCom ja us vaig explicar durant aquest primer trimestre he estat realitzant un curset de Bisutería creativa amb filferro a L'Associació de Dones de Riera Alta de Santa Coloma.

La veritat és que estic molt contenta de la meva primera experiència com a mestra d'adults!! I puc agraïr a totes les meves alumnes el gran interès que han posat en aprendre i en ser tan creatives!

És en aquests moments, quan estic ensenyat que me n'adono que sigui a petits o grans, m'encanta la tasca d'ensenyar i rebre dels altres!

Us deixo una foto per què pogueu conèixer a les meves alumnes: Carmen, Paqui, Floren, Mercedes, Antonia, Lara i Helena (encara que les dues últimes no apareguin a la foto també han fet la seva gran feina!).

En breu també penjaré a Flickr una carpeta amb els seus treballs.

Gràcies per aquests tres mesos i seguim al gener amb la tècnica del FIMO! Així que si hi ha algú més interessant en apuntar-se, ja sabeu... Els divendres per la tarda de 18.45 a 20.45h al Casal Riera Alta de Santa Coloma de Gramanet, al costat de la nova parada de metro d'Esglèsia Major. Recordeu que si esteu interessades em podeu enviar un email: maitona82@gmail.com o a maitona_bcn@hotmail.com o trucar al 699.16.44.18.

I només em queda desitjar-vos... MOLT BON ANY A TOTS I TOTES I QUE TOTS ELS VOSTRES DESITJOS ES PUGUIN SEGUIR ACOMPLINT DURANT AQUEST NOU 2011.

2 comentaris:

  1. M'acabo de fer seguidora teva, m'agraden les coses que fas, la marieta és genial. També soc mestra, en el meu cas de primària , però sobretot dono classes de manualitats de 3er a 6è de primària i totes les idees són benvingudes. Passa pel meu blog i em dones la teva opinió. Petons
    http://fimomanualidades.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Gràcies Mª Reyes! El teu blog també m'ha agradat molt, ets una artista!

    ResponElimina