diumenge, 21 d’agost del 2011

ENGANXADA AL GANXET





La meva afició pel ganxet ja va començar fa un parell d'anys, quan em vaig decidir a fer un curset d'iniciació a la botiga All you knit is love amb el professor Aviv. Allà vaig aprendre unes bases per saber fer el punt baix, punt alt i vaig anar practicant fent uns quants gorros.

Pel meu aniversari... em van regalar una cosa que feia temps que tenia inquietud... un curs d'AMIGURUMI. Es tracta d'una tècnica japonesa que fa servir el ganxet per fer tot tipus d'animalets. El curs el vaig fer a la botiga IFIL de Gràcia amb Lady Crochet com a mestra. I em van encantar!! Vaig aprendre a fer un peixet molt divertit i tant en vaig enganxar que a les meves vacances a Navarra també vaig estar practicant.

7 comentaris:

  1. El ganxet enganxa, sembla un joc de paraules, llàstima que per culpa d'una epicondilitis no en puc fer...Es tot molt bonic. Petons

    ResponElimina
  2. Hola Maite soc la Carme (6è) de l'escola!!!
    El teu blog es molt xolo m'hagrada molt.
    El meu blog es carme2000.blogspot.com
    Que passis bones vacances!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Carme!!! Aprofita el que ens queda de vacances! Un petonet!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Mª Reyes! Llàstima que no puguis fer-ne! Ets una artista del fimo, he tornat a fer una visiteta al teu blog i està molt bé! Petons!

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Qué fuerte revisando comentarios, he visto el vuestro! Ahora soy yo la enganchada también al Sacocharte! Me encanta vuestro producto que he conocido gracias a La Creativa Mertxesites. Ya tengo un bolso y cesita! Y ahora mi próximo reto es la alfombra!

      Elimina
  6. Gracias Sacocharte! He visto que tenéis productos muy bonitos!

    ResponElimina