diumenge, 16 de juny de 2013

Decoracions del nostre casament I // Decoraciones de nuestra boda I

Ja han passat uns mesos del nostre casament... sembla mentida lo ràpid que passa el temps! En el post d'avui us vull ensenyar elements decoratius que vam posar en la cerimònia per donar-li un toc romàntic a la casa de colònies l'Illot Gran.

Ya han pasado unos meses de nuestra boda ... parece mentira lo rápido que pasa el tiempo! En el post de hoy os quiero enseñar elementos decorativos que pusimos en la ceremonia para darle un toque romántico a la casa de colonias Illot Gran.

Ja haureu vist en posts anteriors que per decorar la carpa vam fer servir pompons de paper de seda i blondes de pastissos.

Ya habréis visto en posts anteriores que para decorar la carpa usamos pompones de papel de seda y encajes de pasteles.Avui us vull ensenyar unes lletres amb les nostres inicials que vaig decorar amb tovallons de paper amb la tècnica del decoupage i que van ocupar el racó dels dolços. La gent quan arribava a la casa de colònies, abans de la cerimònia que era a la tarda es podia vestir i instal·lar-se a la seva habitació. Mentre esperava que comences tot vam deixar una taula amb gominoles, galetes per fer més dolça l'espera.


Hoy os quiero enseñar unas letras con nuestras iniciales que decoré con servilletas de papel con la técnica de decoupage y que ocuparon el rincón de los dulces. La gente cuando llegaba a la casa de colonias, antes de la ceremonia que era por la tarde se podía vestir e instalarse en su habitación. Mientras esperaba que empezara todo dejamos una tabla con gominolas, galletas para hacer más dulce la espera.Racó dels dolços (a la finestra del costat hi havien les lletres, no disposo de cap fotografia on es pugui veure).
Fotògraf José Gambín //
Rincón de los dulces (en la ventana de al lado habían las letras, no dispongo de ninguna fotografía donde se pueda apreciar el detalle). Fotògrafo José Gambín

Després de la cerimònia els convidats i més tard nosaltres, després de les fotos, vam pujar a la zona de pica-pica, una esplanada molt maca davant de la casa. Aquesta zona la vam decorar amb llumetes de colors i amb globus de papers i cintes per donar-li un toc més romàntic i vintage.


Detall de la zona de pica-pica//
Detalle de la zona de pica-picaDespués de la ceremonia los invitados y más tarde nosotros, después de las fotos, subimos a la zona de picoteo, una explanada muy bonita delante de la casa. Esta zona la decoramos con lucecitas de colores y con globos de papeles y cintas para darle un toque más romántico y vintage.
També vam posar un racó per escriure i deixar un missatge, tot un seguit de cors que penjaven amb unes ràfies i unes pinces d'una olivera, un arbre força vinculat a la meva infància.

También pusimos un rincón para escribir y dejar un mensaje, una serie de corazones que colgaban con unas rafias y unas pinzas de un olivo, un árbol muy vinculado a mi infancia.


Convidats que anaven deixant un missatge al cor//
Invitados que iban dejando un mensaje en el corazón


Detall de l'arbre ple de missatges// Detalle del árbol lleno de mensajes                                                                                         Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada