diumenge, 14 d’octubre de 2012

Torna El Talleret de la Maite amb novetats!!! // Vuelve El Talleret de la Maite con novedades!!

Fotògraf José Gambín
Fa molts mesos que el blog, facebook del Talleret de la Maite estava molt inactiu... com ja sabeu... el dia 8/09/2012 en Jordi i jo ens vam casar. Va ser un dia molt especial, màgic, romàntic i molt molt maco!!

Hace muchos meses que el blog, facebook del Talleret de la Maite estaba muy inactivo... como ya sabéis... el día 8/09/2012 Jordi y yo nos casamos. Fué un día muy especial, mágico, romántico y muy muy bonito!!

I com ja us vaig anunciar no podia ensenyar-vos novetats de tot el que vam fer per què era sorpresa... així que durant uns dies us aniré ensenyant els detallets que amb molt d'amor i carinyo vam estar preparant en Jordi, la família, amics i El Talleret!

Y como ya os anuncié no podia enseñaros novedades de todo lo que hicimos por qué era sorpresa... así que durante unos días os iré enseñando los detalles que con mucho amor y cariño estubimos preparando Jordi, la familía, amigos y el Talleret!

Aquesta  fotografia tan maca és del nostre fotògraf, José Gambín, un gran profesional!! Aquí teniu l'enllaç de la seva pàgina web i facebook.
http://www.josegambin.com/

Esta fotografía tan bonita es de nuestro fotógrafo, José Gambín, un gran profesional!! Aquí tenéis su enlace de su página web y facebook.
http://www.josegambin.com/

Com podeu veure... va ser un dia molt maco!! I tothom va disfrutar mooolt!!

Como podéis ver... fué un día muy bonito!! Y todos disfrutaron mucho!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada