dilluns, 24 de desembre de 2012

Sabons fets 100% a mà i amb molt d'amor - detall pels convidats part 1 // Jabones hechos 100% a mano y con mucho amor - detalle para los invitados parte 1

Vam estar pensant durant molt de temps quin detall els hi fèiem als convidats, partint de què no volíem que fos un casament convencional, volíem que fos un detall original, útil i que sobretot estigués fet per nosaltres. Entre les idees havíem pensat, teixir cors de ganxet,fer alguna agulla... però havia de ser alguna cosa que tant pogués ser per home com per dona... i després de molt pensar i d'una demostració de la Fira de la Terra de Badalona on vaig aprendre a fer sabó, ens vam decidir!!

Estuvimos pensando durante mucho tiempo qué detalle les hacíamos a los invitados, partiendo de que no queríamos que fuese una boda convencional, queríamos que fuera un detalle original, útil y que sobre todo estuviera hecho por nosotros. Entre las ideas habíamos pensado, tejer corazones de ganchillo, hacer alguna aguja ... pero tenía que ser algo que tanto pudiera ser para hombre como para mujer ... y después de mucho pensar y de una demostración de la Feria de la Tierra de Badalona donde aprendí a hacer jabón, nos decidimos!

Vam comprar glicerina transparent i vam fer primer dues proves, un sabó de canyella amb essència de canyella i canyella en pols i un altre d xocolata amb xocolata pura 100% i essència de vainilla. I ens vam decidir per fer-los tots iguals, de canyella.
Les essències les pots trobar a drogueries, no han de ser de cremar.

Compramos glicerina transparente e hicimos primero dos pruebas, un jabón de canela con esencia de canela y canela en polvo y otro de chocolate con chocolate puro 100% y esencia de vainilla. Y nos decidimos por hacerlos todos iguales, de canela.

Las esencias las puedes encontrar en droguerías, no deben ser de quemar.
El procediment és molt senzill, desfàs la glicerina prèviament tallada a trossets amb una mica d'aigua destil·lada, i quan ja estigui ben desfeta li afegeixes la canyella en pols i l'essència i remenes molt bé. De seguida ja ho aboques al motllo. Nosaltres li vam posar canyella en branca, uns trossets per sobre. I després de tot això pulveritzes amb alcohol per desfer les bombolles. I ja deixes que es solidifiqui a la nevera o a temperatura ambient unes quantes hores, fins que quedi ben dur. I ho desmotlles.

El procedimiento es muy sencillo, deshaces la glicerina previamente cortada en trocitos con un poco de agua destilada, y cuando ya esté bien caliente le añades la canela en polvo y la esencia y mezclas muy bien. Enseguida ya lo pones en el molde. Nosotros le pusimos canela en rama, unos trocitos por encima. Y después de todo esto pulverizas con alcohol para deshacer las burbujas. Y ya dejas que se solidifique en la nevera o a temperatura ambiente unas cuantas horas, hasta que quede bien duro. Y lo desmoldas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada