dimarts, 25 de desembre del 2012

Sabons fets a mà - detall convidats part 2// Jabones hechos a mano - detalle para los invitados parte 2

Primer de tot desitjar-vos a tots els que em seguiu MOLT BONES FESTES I UN GENIAL ANY NOU 2013!!

Ante todo desearos a todos los que me seguís MUY FELICES FIESTAS Y UN GENIAL AÑO NUEVO 2013!
Bé, doncs un cop pensat què faríem també volíem que la presentació del detall també tingués el seu treball manual i una presentació bonica i acurada, així que després de mirar idees per internet idees de packaging i de com fer etiquetes manuals, va sortir la idea!!

Bueno, pues una vez pensado qué haríamos también queríamos que la presentación del detalle también tuviera su trabajo manual y una presentación bonita y cuidada, así que después de mirar ideas por internet ideas de packaging y de cómo hacer etiquetas manuales, salió la idea!
Cal dir que en aquest procés van col·laborar també, els pares d'en Jordi, els meus pares i la meva germana Ana, amb un treball cooperatiu i en cadena vam aconseguir fer les 100 etiquetes corresponents.

Hay que decir que en este proceso colaboraron también, los padres de Jordi, mis padres y mi hermana Ana, con un trabajo cooperativo y en cadena conseguimos hacer las 100 etiquetas correspondientes.

Amb la tècnica de l'scrapbooking vam fer cada etiqueta 100% a mà, també feta amb molt de carinyo. Els papers de les etiquetes eren d'scrap, vam marcar-los, tallar-los, fer el detallet amb la perforadora de cors. Després vam posar a cada etiqueta el segell Fet amb amor, vam envellir cada etiqueta amb les tintes d'scrap i vam etiquetar amb el nostres noms i data per què tothom pugui recordar la data del casament amb paper vegetal imprès a casa.

Con la técnica del scrapbooking hicimos cada etiqueta 100% a mano, también hecha con mucho cariño. Los papeles de las etiquetas eran de scrap, los marcamos, cortarlos, hacer el detallito con la perforadora de corazones. Luego pusimos a cada etiqueta el sello Hecho con amor, envejecimos cada etiqueta con las tintas de scrap y etiquetamos con nuestros nombres y la fecha para que todos puedan recordar el día de nuestra boda con papel vegetal impreso en casa.

Cada sabonet també va ser embolicat amb paper de cel·lofana i lligat amb ràfia de color verd. Tot a dins d'una bossa d'organça amb la seva etiqueta i un detallet de la nostra amiga Elena, que li dedicaré un post, ja que va fer dues coses molt boniques del nostre casament.

Cada jaboncito también fue envuelto en papel de celofán y atado con rafia de color verde. Todo dentro de una bolsa de organzas con su etiqueta y un detallito de nuestra amiga Elena, que le dedicaré un post, ya que hizo dos cosas muy bonitas de nuestra boda.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada