dimarts, 12 de febrer de 2013

Créations & Savoir-faire Marie Claire idees 21/25 novembre 2012 - Paris part 1


El cap de setmana del 23 al 25 de novembre, la meva amiga Aida i jo vam anar a Paris amb l'objectiu de veure una fira que feia anys desitjàvem anar-hi i que tantes vegades havíem vist anunciada a la revista Marie Claire. A l'estiu ens vam decidir, vam mirar bitllets i cap a Paris vam anar!El fin de semana del 23 al 25 de noviembre, mi amiga Aida y yo fuimos a París con el objetivo de ver una feria que hacía años deseábamos ir y que tantas veces habíamos visto anunciada en la revista Marie Claire. En verano nos decidimos, miramos billetes y hacia Paris fuimos!

La veritat és que va ser una visita curta però intensa. De Paris poc vam poder veure, la Tour Eiffel, Notre Dame, Sacré Coeur, però el més interessant va ser dissabte!!

La verdad es que fue una visita corta pero intensa. De Paris poco pudimos ver, la Tour Eiffel, Notre Dame, Sacré Coeur, pero lo más interesante fue el sábado!

Vam estar tot el dia al pavelló de fires non stop i dinant ràpid i corrents un entrepà per què tinguéssim temps a veure-ho tot! La veritat és que per les amants de les manualitats un cop a la vida és recomanable anar-hi! Seria com el Saló Creativa de la Farga però hi han moltiiiiisiiiiimes més parades de cada tema, en un dia és difícil veure-la amb detall i també comprar, però nosaltres ho vam aconseguir.

Estuvimos todo el día en el pabellón de ferias non stop y comiendo rápido y corriendo un bocadillo para que tuviéramos tiempo a verlo todo! La verdad es que por las amantes de las manualidades una vez en la vida es recomendable ir! Sería como el Salón Creativa de la Farga pero hay muchiiiiisiiiiiimas más paradas de cada tema, en un día es difícil verla con detalle y también comprar, pero nosotros lo conseguimos.

Hi vam trobar molt d'scrap, botigues de patchwork (feien virgueries amb les teles, i unes teles precioses), de llanes, trapilho, bijutería... tècniques de decoració.

Nos encontramos mucho scrap, tiendas de patchwork (hacían virguerías con las telas, y unas telas preciosas), de lanas, trapilho, bisutería ... técnicas de decoración.

Hi havien les botigues o empreses que et venien els productes i una part molt interessant, exposicions dels diferents venedors on hi trobaves tot un passadís amb ambientacions de Nadal i de diferents temes fetes pels diferents expositors, a mi aquesta part em va fascinar. Es deia Expo Léa Stansal Boîtes à histoires. 

Habían las tiendas o empresas que te vendían los productos y una parte muy interesante, exposiciones de los diferentes vendedores donde encontrabas todo un pasillo con ambientaciones de Navidad y de diferentes temas hechas por los diferentes expositores, a mí esa parte me fascinó. Se decía Expo Léa Stansal Boîtes à histoires.

També hi havia una exposició de feltre que era una autèntica maravella, Expo Le Noël feutré de Feutre Art Textile.

También había una exposición de fieltro que era una auténtica maravilla, Expo Le Noël feutré de Feutre Arte Textile.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada