dimecres, 6 de març de 2013

Nova botiga crafts a Badalona!! // Nueva tienda crafts en Badalona!!

Us escric emocionada perquè avui han inaugurat una nova botiga taller a Badalona molt xula!! Feia temps que a Badalona faltava una botiga d'aquest tipus.

Os escribo emocionada por qué hoy han inaugurado una nueva tienda taller en Badalona muy chula! Hacía tiempo que en Badalona faltaba una tienda de este tipo.

El Racó de la Lila, tal i com es defineixen a la seva pròpia web i grup de facebook, és una  botiga taller que li planta cara a la crisi i que et convida a venir per a que puguis deixar volar la teva creativitat i fer tot allò que se't passi pel cap amb les teves pròpies mans i tot de manera artesanal (fet a mà).

El Rincón de la Lila, tal y como se definen en su propia web y grupo de facebook, es una tienda taller que le planta cara a la crisis y que te invita a venir para que puedas dejar volar tu creatividad y hacer todo lo que se te pase por la cabeza con tus propias manos y todo de manera artesanal (hecho a mano).

He anat aquesta tarda a la inauguració i la veritat és que m'ha agradat molt, tenen una mica de tot el que m'agrada! Trapillo, llanes de diferents marques molt xules, botons, feltre, llibres i revistes, ... I tot decorat i muntat amb molt de gust i encant.

He ido esta tarde a la inauguración y la verdad es que me ha gustado mucho, tienen un poco de todo lo que me gusta! Trapillo, lanas de diferentes marcas muy chulas, botones, fieltro, libros y revistas, ... Y todo decorado y montado con mucho gusto y encanto.

Una bona aposta per tots i totes que ens agraden tant les manualitats i crear amb les nostres mans!!

Una buena apuesta para todos y todas que nos gustan tanto las manualidades y crear con nuestras manos!

Feu-hi un cop d'ull, us agradarà molt! :)

Visitadla, os gustará mucho! :)2 comentaris:

  1. Hola, passa pel nostre blog, tenim un premi per tu des de fa dies. enhorabona!
    illainvisible.blogspot.com

    ResponElimina