dissabte, 4 de maig del 2013

Bufanda de llana merina argentina// Bufanda de lana merina argentina



Com molts ja sabreu al setembre em vaig casar i vam anar de viatge de noces a Argentina, una terra molt i molt linda com diuen ells! Doncs bé allà també és una terra de molts artesans i de molt bona matèria prima. En el món de les llanes a la Patagonia tenen ovelles de raça merina i a una botigueta de llanes molt gran vaig comprar llana merina filada a màquina i tenyida a mà.

Como muchos ya sabréis en septiembre me casé y fuimos de luna de miel a Argentina, una tierra muy, muy linda como dicen ellos! Allí también es una tierra de muchos artesanos y de muy buena materia prima. En el mundo de las lanas en la Patagonia tienen ovejas de raza merina y en una tienda de lanas muy grande compré lana merino hilada a máquina y teñida a mano.


A la fira Creativa de Barcelona em vaig comprar un llibre de barrets i bufandes en francès com el veureu a la foto i em vaig posar a crear. En un principi volia fer barret i bufanda però només em va quedar una mica de llana, així que només vaig fer una bufanda. La primera que en faig i ben orgullosa que n'he quedat del resultat!!

En la feria Creativa de Barcelona me compré un libro de sombreros y bufandas en francés como veréis en la foto y me puse a crear. En un principio quería hacer un gorro y una bufanda pero sólo me quedó un poco de lana, así que sólo hice una bufanda. La primera que hago y bien orgullosa que he quedado del resultado!



Formar la troca de llana com es feia abans


Troca de llana feta!

Comença a crèixer la bufanda i la Nica s'ho passa bé amb la troca

Bufanda acabada!

Bufanda i llibre d'on he tret els patrons

Detall dels extrems de la bufanda



2 comentaris:

  1. Oooohh Maite! Quina bufanda més maca! M,encanta! T'ha quedat preciosa! Et vaig seguint! Un pto gran montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Montse!! :-) M'ha agradat molt també el teu blog!! Quines coses més xules que fas! També et seguiré! ;-)

    ResponElimina