divendres, 6 de desembre de 2013

Extra extra... Fem fira el dia 15/12/2013 al Palau Muxó (Barcelona)// Extra extra... Participamos en la fira del dia 15/12/2013 en el Palau Muxó (Barcelona)


Com ja us vaig anunciar aquesta setmana El Talleret de la Maite es prepara per a un nou esdeveniment i per aquest compta amb la cooproducció de l'Aida Mateu en l'elaboració de artesanies boniques per la fira. Ens presentarem amb el nom de El Talleret de la Maite&Co.

Como ya os anuncié esta semana El Talleret de Maite se prepara para un nuevo evento y para este cuenta con la cooproducción de Aida Mateu en la elaboración de artesanías bonitas para la feria. Nos presentaremos con el nombre de El Talleret de Maite & Co..

Aquest esdeveniment tan esperat i preparat amb molt de mimo i carinyo esdevindrà el dia 15 de desembre  en horari de 11 a 19h en un espai molt maco, al Mercat d'Art i Moda de tots els temps en el Palau Muxó de Barcelona, a la Plaça Sant Just,4 a Ciutat Vella. 

Este evento tan esperado y preparado con mucho mimo y cariño será el día 15 de diciembre en horario de 11 a 19h en un espacio muy bonito,  en el Mercat d'Art i Moda de tots els temps en el Palau Muxó de Barcelona, en la Plaza Sant Just, 4 en Ciutat Vella.

Estem molt il·lusionades amb aquest nou projecte i ens agradaria molt comptar amb la vostra presència! Esteu tots convidats i ja sabeu... ara que s'acosten dates nadalenques sempre podeu trobar algun detallet per regalar als mes estimats sempre 100% fet a mà amb tot el nostre amor!

Estamos muy ilusionadas con este nuevo proyecto y nos gustaría mucho contar con vuestra presencia! Estáis todos invitados y ya sabéis ... ahora que se acercan fechas navideñas siempre podeis encontrar algún detallito para regalar a los mas queridos siempre 100% hecho a mano con todo nuestro amor!

Entre les diferents creacions trobareu peces de bijuteria creativa elaborades amb diferents materials com el filferro, feltre, argila polimèrica, ganxet xxl així com diferents complements com agulles o accessoris elaborats amb roba i feltre.

Entre las diferentes creaciones encontrareis piezas de bisutería creativa elaboradas con diferentes materiales como el alambre, fieltro, arcilla polimérica, ganchillo xxl así como diferentes complementos como agujas o accesorios elaborados con ropa y fieltro.

Si voleu fer difusió d'aquest esdeveniment us ho agrairíem moltíssim, com més serem més riurem!

Si quereis hacer difusión de este evento os lo agradeceríamos muchísimo, cuanto más seremos mejor lo pasaremos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada