dilluns, 2 de desembre de 2013

Noves col·laboracions al Talleret de la Maite// Nuevas colaboracions en el Talleret de la Maite

Hola a tots!!

Hola a todos!!

Després d'uns mesos inactius del blog us escric per parlar-vos de les noves col·laboracions en el nostre talleret! Com ja us vaig anunciar a facebook el dia 15 d'aquest mateix mes el Talleret tindrà un esdeveniment molt important! Per aquest projecte comptaré amb la col·laboració d'una bona amiga, l'Aida Mateu.

Después de unos meses inactivos del blog os escribo para hablaros de las nuevas colaboraciones en nuestro Talleret! Como ya os anuncié en facebook el día 15 de este mismo mes el Talleret tendrá un evento muy importante! Para este proyecto contaré con la colaboración de una buena amiga, Aida Mateu.


Aida Mateu Galera


Amb l'Aida compartim l'amistat des de ja fa uns anys, professió, les dues som mestres i a més a més hobbies, a les dues ens encanta el món de les manualitats!!

Con Aida compartimos amistad desde hace ya unos años, profesión, las dos somos maestras y además hobbies, a las dos nos encanta el mundo de las manualidades!

L'Aida també li agrada molt fer coses meravelloses amb les seves mans. Fa fermalls molt macos amb feltre, treballa el fimo, el ganxet XXL i sobretot és una autèntica crack del SCRAP! Fa coses molt i molt maques... com la capsa que em va regalar pel meu casament! Preciosa!!

Aida también le gusta mucho hacer cosas maravillosas con sus manos. Hace broches muy bonitos con fieltro, trabaja el fimo, el ganchillo XXL y sobre todo es una auténtica crack del Scrap! Hace cosas muy, muy bonitas ... como la caja que me regaló por mi boda! Preciosa!


Detall capsa decorada amb scrap per l'Aida Mateu
Agulles fetes per l'Aida Mateu
Detall de la capsa per dins, regal pel meu casamentEn aquests dies us anunciarem el projecte que tenim en comú pel dia 15.

En estos días os anunciaremos el proyecto que tenemos en común el día 15.


Fira Creativa Barcelona 2013
De moment dir-vos que l'altre dia vam ser a la fira Creativa de Barcelona i vam disfrutar molt, com sempre, veient nous materials, noves tècniques... Tot molt i molt xulo!

De momento deciros que el otro día fuimos a la feria Creativa de Barcelona y disfrutamos mucho como siempre viendo nuevos materiales, nuevas técnicas ... Todo muy muy chulo!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada